First Version

The first version of the building is completely centered and symmetrical. It’s like a spaceship, suspended in the air.

1st_Version_1

 

Second Version

The second version of the building made some changes on the basis of the first edition. It is like embedded in the steep cliffs, deep inside the mountain are three large rooms, the outside are three cantilevered balcony.

2nd_Version_1

 

Third Version

In the third version of the building, each layer consists of six hexagonal rooms that form a ring structure. Each hexagonal room connected to a outer space which does not have a specific shape. The doors between hexagonal room and outer space is like a portal between different dimensions.

3rd_Version_13rd_Version_33rd_Version_2

More details will be posted on this website and our team’s website: ldjstudio.com.
Team members: Jiasheng Huang (Jessien), Junxi Peng (Derek), Liquan Liu (Leo).

About the Author Jessien

Postgraduate of Architectural Design in Bartlett